Цифровий звукозапис. Технології та стандарти 2044

Паперова книга
2044
Цифровий звукозапис. Технології та стандарти - фото 1
67
60180 ₴
70 людей

Все про “Цифровий звукозапис. Технології та стандарти”

Від видавця

Мета книги, яку Ви тримаєте в руках, розповісти, що являє собою цифровий звукозапис взагалі і сучасна цифрова звукозапис зокрема. 

Детально розглянуто кожен її етап: від надходження сигналу на мікрофон, до обробки кінцевого цифрового ряду. 

Приведено опис використовуваного обладнання. 

Основна увага в книзі приділено технологіям цифрового звукозапису: А/Ц і Ц/А перетворень, цифрової фільтрації, кодування-декодуванню, синхронізації, механізму відстеження доріжки запису і фокусуванні в пристроях запису/відтворення компакт-дисків. 

У книзі докладно розглянуто пристрій компакт-диска і його програвача. Описано, як і з чого виготовляється CD, в якому вигляді на ньому зберігається інформація і як досягається висока надійність зберігання. Особлива увага приділяється обговоренню факторів, що впливають на звучання звукового сигналу, питань якості CD і обладнання. Наведено опис можливих недоліків того й іншого. Окремі розділи книги присвячені цифрових форматів: CD-ROM, CD-Audio, Video-CD, DVD, SuperAudioCD, системі магнитооптической запису звуку `Міні-диск`. Крім цього Ви дізнаєтеся про компакт-дисках підвищеної щільності DDCD і MLCD, а також про багатошарових оптичних дисках FMD. У книзі дано опис підготовки професійної фонограми та прийомів суб'єктивної оцінки якості запису. 

велика Кількість унікальної інформації, безліч наочного матеріалу, а також методичність і простота викладу роблять цю книжку цікавою як для фахівця, так і для непідготовленого читача.

Анотація

Цифровий звукозапис. Технології та стандарти

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника