ГЕОГРАФІЯ 9 кл. (Укр) Зошит для практ. робіт. Нова програма 2017. Ранок 17367

Паперова книга
17367
ГЕОГРАФІЯ 9 кл. (Укр) Зошит для практ. робіт. Нова програма 2017. Ранок - фото 1
ГЕОГРАФІЯ 9 кл. (Укр) Зошит для практ. робіт. Нова програма 2017. Ранок - фото 2
ГЕОГРАФІЯ 9 кл. (Укр) Зошит для практ. робіт. Нова програма 2017. Ранок - фото 3
50
3 людини

Все про “ГЕОГРАФІЯ 9 кл. (Укр) Зошит для практ. робіт. Нова програма 2017. Ранок”

Від видавця

Схвалено для використання у загальноосвітніх навчальних закладах (Лист Інституту модернізації змісту освіти Міністерства освіти і науки України від 02.06.2017 р. № 21.1/12-Г-161)


Зошит містить усі практичні роботи з курсу « Географія. Україна і світове господарство » та алгоритми проведення досліджень, укладені відповідно до навчальної програми (з урахуванням останніх змін). Посібник містить усі необхідні контурні карти.

Видання також надає можливість онлайн підготовки до практичних робіт.

Призначений для учнів 9-х класів загальноосвітніх навчальних закладів і вчителів географії.


До уваги вчителів!

Зараз у країні відбуваються важливі зміни, які торкаються різних сторін життя, у тому числі освіти. Метою Нової української школи є різнобічний розвиток особистості, яка усвідомлює себе громадянином України, прагне до самовдосконалення і навчання впродовж життя. Для досягнення цієї мети недостатньо мати лише знання, дуже важливо навчитись користуватися ними. У зв'язку із цим використовують поняття «компетентності». її розглядають як здатність ефективно й творчо застосовувати знання та вміння в міжособистісних стосунках у різноманітних соціальних і професійних ситуаціях.

Орієнтація сучасного освітнього простору на активні впровадження компетентнісного підходу передбачає максимальні використання практичної чскладової шкільної географії. Тому програмою Міністерства освіти і науки України передбачено обов'язкове проведення практичних робіт. Вони є сполучною ланкою між теоретичним засвоєнням шкільної географії та самостійним застосуванням її положень на практиці. При цьому формуються важливі навички та вміння, які можуть бути використані не лщпе в навчанні, а й у повсякденному житті.

До уваги учнів!

Послідовність виконання практичних робіт має низку особливостей. Спочатку потрібно ознайомитися з її змістом і метою. Під час постановки мети особлива увага приділяється навичкам, які мають формуватися, розвиватися, закріплюватися або можуть застосовуватися. Потім ви отримуєте інформацію про необхідне обладнання та основні поняття, що використовуються в роботі. За необхідності додаються теоретичні відомості, якщо вони відсутні в достатньому обсязі у підручнику.

Кожна робота містить кілька завдань різної складності. До деяких із них додаються алгоритми виконання. Це допоможе вам у досягненні мети роботи та під час її виконання.

Практичні роботи містять додаткові завдання (у тому числі з використанням мережі Інтернет). Необхідність їх виконання пов'язана з важливістю перенесення набутих вами знань і вмінь у нові умови, отже для підготовки до подальшого життя. На вибір вчителя додаткове завдання може виконуватися безпосередньо після основних завдань практичної роботи в окремо відведений час або як домашнє завдання.

Анотація

ГЕОГРАФІЯ 9 кл. (Укр) Зошит для практ. робіт. Нова програма 2017. Ранок

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Географія. 9 клас. Україна і світове господарство. Структурно-логічні опорні схеми з тестовими завданнями
177163
Наталія Гаврилик-Титар
80 ₴100 ₴
Харківщинознавство робочий зошит для учнів 8-9 класу. О. І. Грінченко. Гімназія
25266
Грінченко О.І.Саввіч О.М.
96 ₴120 ₴
Харківщинознавство. Навчальний посібник для учнів 8-9 класів загальноосвітніх навчальних закладів. Гімназія
25265
Людмила ДухКолода В.В.Грінченко Л.І.
240 ₴300 ₴
Географія. Підруч. для 9 кл. загальноосвіт. навч. закладів. С. Р. Кобернік, Р. Р. Коваленко. Кам'янець-Подільський. ФОП Сисин О. В. 2017
57215
Сергій КобернікКоваленко Р.Р.
347 ₴350 ₴
Географія. Підруч.для 9 класу загальноосвіт.навч.закладів. Нова програма 2017.Р.Д. Довгань,О. Г. Стадник. Ранок
56762
Довгань Г. Д., Стадник О. Г.
396 ₴400 ₴
Географія, 9 кл. Підручник
77825
Пестушко В. Ю.
396 ₴400 ₴