Цифрова обробка сигналів на системному рівні з використанням LabVIEW 1568

Паперова книга
1568
Цифрова обробка сигналів на системному рівні з використанням LabVIEW - фото 1
326
49 людей

Все про “Цифрова обробка сигналів на системному рівні з використанням LabVIEW”

Від видавця

Середовище графічного програмування LabVIEW (Laboratory Virtual Instrumentation Engineering Workbench) розроблена фірмою National Instruments. Простота її використання істотно прискорює візуальне створення програм, вивільняючи час, звичайно пішло на налагодження, для розуміння власне процесів цифрової обробки сигналів.

Входять до складу книги лабораторні роботи дозволяють отримати досвід роботи в LabVIEW, який допоможе розвинути практичні навички, необхідні для програмування у середовищі.

Книга «Цифрова обробка сигналів на системному рівні з використанням LabVIEW» допоможе вам істотно прискорити процес вивчення цифрової обробки сигналів. Вона написана так, що може служити самовчителем для інженерів, які хочуть познайомитися з LabVIEW і використовувати її для розробки і аналізу систем цифрової обробки сигналів. Дане керівництво по LabVIEW дає вичерпні відповіді на всі питання. Ця книга дозволить вам досконало оволодіти LabVIEW — програмою, яка розкриває секрети цифрової обробки сигналів.

На прикладеному компакт-диску містяться файли всіх лабораторних робіт, розглянутих у книзі, а також демонстраційна версія програми LabVIEW 8.2.

Ця книга призначена для інженерів-практиків, а також для технічних фахівців у галузі програмного і апаратного забезпечення, що працюють з процесорами цифрової обробки сигналів і займаються розробками на системному рівні. Вона також буде корисна студентам технічних вузів.

Анотація

Цифрова обробка сигналів на системному рівні з використанням LabVIEW

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Програмуємо мікрокомп'ютер NXT в LabVIEW (+ DVD)
5325
Лидия Белиовская, Александр Белиовский
330 ₴
Роботизовані лабораторні роботи з фізики + DVD
34197
Лидия Белиовская, Николай Белиовский
420 ₴