Підручник. Російська мова 5 клас. Для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. Бикова Е. І., Давидюк Ст. Л., Снітко Е. С., Рачко Е. Ф. 15628

Паперова книга
15628
Підручник. Російська мова 5 клас. Для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. Бикова Е. І., Давидюк Ст. Л., Снітко Е. С., Рачко Е. Ф. - фото 1
150

Все про “Підручник. Російська мова 5 клас. Для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. Бикова Е. І., Давидюк Ст. Л., Снітко Е. С., Рачко Е. Ф.”

Від видавця

Рекомендовано Міністерством освіти і науки, молоді та спорту України (наказ Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України від 04.01.2013 р. № 10)

Підручник містить різноманітні вправи для вдосконалення знань про мову, комунікативних умінь, цікаві рубрики "Хочемо знати більше!" і "Граємо", рубрику "Узагальнюємо вивчене", орфоепічний словник. Працюючи з підручником, п'ятикласники повторять відомості про звуки і частинах мовлення, поглиблять знання про словосполученні і реченні, про звуках і буквах, про слово, його склад та лексичному значенні, про типи і стилі мовлення та ін, продовжать розвивати вміння спілкуватися, будувати діалоги та висловлювання різних стилів мовлення, дотримуючись етикетні норми. Виклад навчального матеріалу у підручнику узгоджується з програмою з української мови. За допомогою прихованого і відкритого зіставлення двох мов враховується принцип взаємодії української та російської мови в процесі навчання.

 

Зміст

 

Анотація

Підручник. Російська мова 5 клас. Для загальноосвітніх навчальних закладів з навчанням російською мовою. Бикова Е. І., Давидюк Ст. Л., Снітко Е. С., Рачко Е. Ф.

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Підручник. Російська мова 5 клас (1-й рік навчання) для ЗНЗ з навчанням українською мовою. Т. М. Полякова., Е. В. Самонова.
15627
Татьяна Полякова, Елена Самонова
168 ₴170 ₴