Управління контент-маркетингом. Практичне керівництво щодо створення лояльної аудиторії для вашого бізнесу

Паперова книга
13575
Управління контент-маркетингом. Практичне керівництво щодо створення лояльної аудиторії для вашого бізнесу - фото 1
11.04
300

Все про “Управління контент-маркетингом. Практичне керівництво щодо створення лояльної аудиторії для вашого бізнесу”

Від видавця

Про книги

Книга про те, як зробити контент-маркетинг прибутковим. Як його спланувати, організувати та оцінити його ефективність. Словом — про стратегічних і тактичних аспектах контент-маркетингу.

Щоб досягти успіху, ми повинні використовувати контент для постійного залучення аудиторії — від першої зустрічі і далі протягом усього життєвого циклу клієнта. Якщо говорити коротко, то робота в сфері маркетингу — це вже не створення групи клієнтів, а формування групи відданих прихильників бренду.

У наш час вже недостатньо вести себе активніше, пропонувати знижену ціну або більш ефективні рішення — ваша компанія повинна стати творцем контенту, який охопить всю сферу діяльності. Саме так виглядає ідея контент-маркетингу: поступово всі компанії повинні стати компаніями.

Нинішня ситуація в сфері маркетингу змінює все, що ми знали про пошук інформації про компанії, про те, як створюються племена (як сказав би Сет Годін), а також про те, які інструменти можна використовувати для управління цими процесами. Але вона не змінює суті того, що ми робимо. Фундамент все той же: взаємодія, чесність, точка зору, диференціація, контент. Тому рухайтеся вперед і домагайтеся чудових результатів.

Ця книга допоможе грамотно визначити бізнес-мети і виділити ресурси на КМ, вписати повноцінну функцію КМ в загальний маркетинг компанії, оцінювати ефективність і налагодити звітність для різних рівнів керівництва.

Фішки книги

Стислість і практичність. У кожному розділі є кейс, на прикладі якого автори показують, як застосовувати ту чи іншу стратегію або методику.

Для кого ця книга

Для власників малого і середнього бізнесу, директорів з маркетингу, маркетологів і інтернет-маркетологів.

Анотація

Управління контент-маркетингом. Практичне керівництво щодо створення лояльної аудиторії для вашого бізнесу

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника