Знайти ідею. Введення в ТРВЗ - теорія рішення винахідницьких завдань 13550

Паперова книга
13550
Знайти ідею. Введення в ТРВЗ - теорія рішення винахідницьких завдань - фото 1
370
7 людей

Все про “Знайти ідею. Введення в ТРВЗ - теорія рішення винахідницьких завдань”

Від видавця

«Метод проб і помилок давно вичерпав свої можливості. Раніше недосконалість цього методу компенсували збільшенням числа людей, зайнятих вирішенням завдань. Тепер близька до вичерпання і ця можливість».

Генріх Альтшуллер

Про що книга «Знайти ідею: Введення в ТРВЗ — теорія розв'язання винахідницьких завдань»

ПРО ТРИЗ - теорії розв'язання винахідницьких завдань. Вивчивши десятки тисяч патентів і свідоцтв, автор відкрив основні закони винахідництва і показав, що процес створення винаходів управляємо. У своїй книзі він розповідає про процес винахідництва, який вимагає правильної організації мислення, подолання психологічної інерції, прагнення до ідеального вирішення, розв'язання суперечності, прихованого в будь-якої нестандартної задачі.

Чому книга «Знайти ідею » гідна прочитання

  • ТРИЗ визнана у всьому світі і застосовується для вирішення творчих завдань у багатьох галузях людської діяльності, починаючи з конструювання та проектування і закінчуючи рекламою, PR, управлінням.
  • ТРИЗ користувалася надзвичайною популярністю у 70-х і 80-х роках ХХ століття, сукупний тираж книг автора тільки російською мовою склав близько 1 млн екземплярів.
  • Це книга, в якій ТРИЗ викладена в найбільш повному і завершеному вигляді. У даному виданні вперше наведені всі основні інструменти ТРИЗ, а також даються численні приклади створення винаходів і завдання для самостійного рішення.

Для кого ця книга

Для всіх, хто прагне підвищити ефективність творчості, навчитися використовувати міждисциплінарний підхід, хоче відмовитися від компромісів і отримати бажане, нічого не втрачаючи.

Хто автор

Генріх Альтшуллер - автор ТРВЗ і ТРТЛ (теорії розвитку творчої особистості), винахідник, отримав перше авторське свідоцтво в 17 років, письменник-фантаст.

Анотація

Знайти ідею. Введення в ТРВЗ - теорія рішення винахідницьких завдань

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника