Тлумачний словник комп'ютерних технологій 1282

Паперова книга
1282
Тлумачний словник компютерних технологій - фото 1
150
72 людини

Все про “Тлумачний словник комп'ютерних технологій”

Від видавця

Сучасний світ неможливо уявити без комп'ютерів і розвинених засобів зв'язку. І те, і інше об'єднує в собі глобальна мережа Internet, створена із застосуванням новітніх інформаційних і мережевих технологій, які принесли з собою велику і складну термінологію, а також безліч скорочень, часом незрозумілих простим смертним і неправильно вживаних в практичній діяльності. 

Усвідомивши цей факт, автор книги вирішив узагальнити в одному виданні накопичений їм матеріал, що стосується різних інформаційних і мережевих технологій, у тому числі широко застосовуваних стандартів на засоби та протоколи передачі, зберігання та відтворення даних. 

У книзі читач може знайти коректне тлумачення часто і широко вживаних термінів і скорочень, а також посилання на інтерактивні джерела з різних питань застосування засобів обчислювальної техніки і зв'язку: від універсальних обчислювальних машин до засобів мобільного і супутникового зв'язку.

Книга розрахована на широке коло читачів: від фахівців з інформаційних, мережевих технологій і зв'язку до простих любителів обчислювальної техніки і Internet.

Анотація

Тлумачний словник комп'ютерних технологій

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника