Гра на перемогу. Як стратегія працює насправді 12493

Паперова книга
12493
Гра на перемогу. Як стратегія працює насправді - фото 1
11.04
550
14 людей

Все про “Гра на перемогу. Як стратегія працює насправді”

Від видавця

У цій книзі двоє видатних менеджерів — CEO P&G і декан Школи менеджменту Ротмана при Університеті Торонто — розкривають суть стратегії, пояснюючи, для чого вона призначена, як відбувається процес її створення, чому стратегія необхідна і як втілити її в життя. Для обгрунтування своїх ідей автори використовують один з найуспішніших за минуле століття прикладів виходу компанії з кризи, над яким вони працювали разом: всього за десять років обсяг продажів P&G збільшився в два рази, обсяг прибутку — в чотири рази, а ринкова вартість компанії — більш ніж на 100 мільярдів доларів.

 

Для кого ця книга

 

Ця книга для тих, хто залучений до стратегічне планування, і тих, кому цікава практика P&G.

Чому ми вирішили видати цю книгу

 

Ми давно шукали книгу про стратегії, написану практиками. Тепер вона є.

 

Фішки книги

 

Зіркова команда авторів — колишній голова ради директорів, президент і СЕО компанії Procter & Gamble і один з десяти найкращих у світі викладачів бізнес-шкіл.

 

Книга Алана Лафли і Роджера Мартіна стала бестселером за рейтингом Amazon.com, Wall Street Journal і Washington Post.

 

У ній описані історії про те, як методи роботи авторів застосовувалися в P&G для просування таких культових брендів, як Olay, Bounty, Gillette, Swiffer і Febreze.

 

Це книга про бізнес-стратегії очима людини, який кардинально змінив ситуацію в Procter& Gamble, вів компанію до успіху протягом першого десятиліття XXI століття і готовий повторити цей тріумф сьогодні, після повернення на посаду СЕО в 2013 році, а також очима фахівця з питань стратегії, консультанта і колеги відомого керівника. У книзі міститься багато цінної інформації, що розкриває всі секрети двох видатних стратегів.

Анотація

Гра на перемогу. Як стратегія працює насправді

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника