Бізнес з душею. Як почати річ, що підходить саме вам 12478

Паперова книга
12478
Бізнес з душею. Як почати річ, що підходить саме вам - фото 1
11.04
540
1 людина

Все про “Бізнес з душею. Як почати річ, що підходить саме вам”

Від видавця

Про книги

Є чимало книг про те, як відкрити бізнес. Ця книга розповість вам, як почати саме ваш бізнес — відповідний вашим мріям, надіям, цілям і того досвіду, який ви придбали протягом своєї кар'єри.

На відміну від багатьох книг з розряду «Просто зроби все по-своєму», в цій книзі є конкретні приклади і техніки для розвитку навичок, необхідних для успішного старту.

Прочитавши цю книгу, ви:

  • зрозумієте, що ваш бізнес буде заробляти гроші;
  • зможете зібрати інформацію і познайомитися з потенційними клієнтами;
  • дізнаєтеся, як ростити ваш бізнес, максимально ефективно використовуючи наявні ресурси і в той же час розвиваючи відносини з зовнішнім світом;
  • з'ясуйте, де і як шукати працівників, які підходять саме вам.

Для кого ця книга

Ця книга не для тих, хто хоче започаткувати нові Apple або Facebook, ставши при цьому відомим мільярдером. Ця книга для звичайних людей, які хочуть наповнити своє життя сенсом і створити справа, що відображає їх особисті ідеали і мрії.

Фішки книги

Передмова для цієї книги написав автор світових бестселерів Джим Коллінз.

«Не знаю, скільки раз вже мене просили друзі, знайомі, друзі друзів і знайомі знайомих: „Я хотів би відкрити свою справу. Порадьте мені книгу, яка могла б мені допомогти“. Зазвичай я давав список книг і радив їм прочитати окремі глави в кожній з них. Тепер у мене нарешті є одна книга, яку я можу порадити їм прочитати в якості відправної точки.»

«Один з моїх головних вчителів Рошель Мейерс одного разу сказала мені: „Сенс всього — це зрозуміти, як зробити своє життя творчою роботою, картиною, яку не зміг би написати ніхто інший“. Стати підприємцем — означає викинути будь-які заготовки і шаблони для картин і почати малювати все на чистому полотні. Такий шлях менш звичний, але це єдиний спосіб створити шедевр.

І саме про це Тому Еренфельд пише в своїй книзі.»

Від автора

Ця книга — спроба зібрати воєдино всю необхідну інформацію, яка допоможе вам дізнатися дуже важливі речі: як проводити дослідження ринку, як вести бухгалтерію або навіть як виступити з правильною ідеєю для бізнесу з вашої точки зору. У міру того як компанії ростуть і беруть для себе певну політику або процедури, вони стають схожими один на одного. Але кожна маленька компанія, як нещасливі родини у Толстого, проблемна по-своєму.

Ця книга визнає ці відмінності.

Хоча не існує єдино вірного шляху для запуску і вирощування бізнесу, все ж заняття бізнесом вимагає від вас ігри за правилами. Від покупців до співробітників, від банкірів до постачальників — всі гравці в цій грі діють згідно набором письмових і усних домовленостей. І ви повинні знати їх, щоб прийняти участь у грі. Більше того, існують принципи, які допомагають вам керувати цими правилами. Я вважаю, що будь-яка людина, вивчив базовий набір принципів і практик, може взяти участь у грі. Я не можу гарантувати, що кожен з вас досягне багатств, що перевершують його найсміливіші мрії, але я можу обіцяти, що оволодіння цими практичними областями дозволить вам краще контролювати бізнес, дасть можливість великого вибору у вашій компанії і більш того — у вашому житті.

Анотація

Бізнес з душею. Як почати річ, що підходить саме вам

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника