Здоровіше будеш 30 історій тих, хто на власному прикладі довів, що здоров'я і красиве тіло цілком можна зберігати далеко за 50 12365

Паперова книга
12365
Здоровіше будеш 30 історій тих, хто на власному прикладі довів, що здоровя і красиве тіло цілком можна зберігати далеко за 50 - фото 1
200
11 людей

Все про “Здоровіше будеш 30 історій тих, хто на власному прикладі довів, що здоров'я і красиве тіло цілком можна зберігати далеко за 50”

Від видавця

У 56 років почати займатися спортом і придбати фігуру атлета. У 66 пробігати по 40 кілометрів щодня. У 72 перетнути Росію на велосипеді. Відсвяткувати 80-річчя, зробивши поспіль 80 стрибків з парашутом.

 

Все це не вигадані, а цілком реальні історії.

 

Існує стереотип, що після 50-60 років вже немає сенсу займатися собою. Це неправда. І прекрасне здоров'я, і красиве тіло цілком можна зберігати далеко за 50. З віком змінюється лише те, що після 50 наше здоров'я повністю залежить від нас самих, від нашого особистого вибору, хочемо ми чи ні залишатися здоровими.

 

Більшість героїв цієї книги почали займатися спортом і фізичними практиками, коли їм було добре за 50. Їх історії якнайкраще доводять правомірність простої формули:

Вік ? старість

 

Для кого ця книга

 

Для тих, хто хоче жити довго і щасливо.

 

Від автора

 

За останні кілька років я зустрівся з десятками людей, які живуть довго і щасливо, зберігаючи при цьому чудове здоров'я. Вирушаючи в подорож, я хотів зрозуміти, що спільного у всіх цих людей. І з величезним подивом знайшов, що головний секрет веселою, здоровою і щасливого життя після 50 зовсім не у фізичних заняттях або спеціальних дієтах. По-моєму, головний їх секрет — в особливому стилі життя, дотримуватися якого, строго кажучи, можна й не чекаючи 50 або 60 років. Просто до цього віку багато накопичують достатньо досвіду, щоб методом проб і помилок знайти спосіб бути здоровими і щасливими.Суть цього стилю життя в тому, щоб не будувати нескінченних уявних альтернативних сценаріїв відбуваються з нами подій і не плодити нескінченних «могло б бути...», «якби було», «шкода, що немає» і «правильніше було б». Замість цього треба намагатися отримати максимум задоволення від того, що є тут і зараз.

 

Існує вже застарілий, але все ще напівживий стереотип, що після 50 немає сенсу особливо займатися собою, оскільки здоров'я з віком все одно буде погіршуватися. Це неправда. Здоров'я і красиве тіло цілком можна зберігати далеко за 50. Просто до цього треба підходити підходити за тим же принципом — без уявних альтернативних сценаріїв, без самовиправдань і без відсилань до зовнішніх факторів. Після 50 наше здоров'я повністю залежить від нас самих. Або, точніше, від нашого особистого вибору, бути здоровим чи ні, незалежно від того, чи ми робимо цей вибір свідомо чи несвідомо. Все просто. Або ви займаєтеся собою, оздоровчими, фізичними практиками по годині в день, як це роблять герої цієї книги. Або — вболіваєте.

 

Один з героїв цієї книги, 93-річний Чарльз Югстер, який почав займатися своїм здоров'ям в 60 років, і зараз, 93, знаходиться в прекрасній формі, як-то сказав мені, що ми переплутали хвороби і процес старіння. Тепер я з ним абсолютно згоден. Вік зовсім не обов'язково означає хворобу.

Анотація

Здоровіше будеш 30 історій тих, хто на власному прикладі довів, що здоров'я і красиве тіло цілком можна зберігати далеко за 50

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Автор
  • Категорія
  • Рік
    2016
  • Сторінок
    168
  • Формат
    170х215 мм
  • Обкладинка
    Тверда
  • Тип паперу
    Крейдований
  • Мова
    Російська
  • Ілюстрації
    Кольорові
  • Термін поставки
    2-3 дня

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Без цукру. Науково обґрунтована та перевірена програма позбавлення від солодкого в своєму раціоні
34886
Джейкоб ТейтельбаумКристл Фидлер
480 ₴
В гармонии с циклом. Как полезная еда поможет позаботиться о себе во всех фазах цикла
156626
Андреа ХасельмайрДенизе РозенбергерВерена Хасельмайр
600 ₴750 ₴
The 12 Steps. Symbols, Myths, and Archetypes of Recovery
265770
Kikan Massara
1'445 ₴1'700 ₴