Атлас анатомії Синельникова в 4-х т. т 12350

Паперова книга
12350
Атлас анатомії Синельникова в 4-х т. т - фото 1
Атлас анатомії Синельникова в 4-х т. т - фото 2
5'000
8 людей
Купити

Все про “Атлас анатомії Синельникова в 4-х т. т”

Від видавця

У чотиритомній атлас Синельникова нормальна анатомія людини дана саме в тому обсязі, в якому вона викладається студентам лікувальних, педіатричних і стоматологічних факультетів медичних Вузів. Найвища якість малюнків, необхідні коментарі у тексті, основи топографії - все це робить атлас Синельникова незамінним посібником для студента-медика. велика кількість ілюстрацій, їх грамотне опис, наявність назв і на латині і російською в тексті присутня. Лише на самій картинці підпису на латині.

 

Анотація до книги "Атлас анатомії людини. В 4-х томах. Том 1. вчення про кістки, з'єднання кісток і м'язах"

 

У першому томі розглядаються вчення про кістках, вчення про з'єднання кісток, учення про м'язи. Відображені взаємини кісткових утворень і що прикріплюються до них м'язів, що дозволяє розкрити скелетотопию особливо складних м'язових комплексів. Ілюстративний матеріал представлений малюнками препаратів, спеціально підготовлених для атласу, і рентгенограмами. Усі анатомічні терміни подані відповідно до Міжнародної анатомічної термінології (М., Медицина, 2003). Призначається для студентів медичних вузів і фахівців різного медичного профілю. 7-е видання, перероблене.

 

Анотація до книги "Атлас анатомії людини. В 4 томах. Том 2. Вчення про нутрощах і ендокринних залозах "

 

У другому томі розглядаються вчення про нутрощах - травної, дихальної, сечової і статевих системах, а також ендокринні залози. Наводяться відомості про розвиток і вікові особливості органів і систем. Текст ілюстровано оригінальними малюнками, фотографіями препаратів і рентгенограмами. Усі анатомічні терміни подані відповідно до Міжнародної анатомічної термінології (М., Медицина, 2003). Призначається для студентів медичних вузів і фахівців різного медичного профілю.

 

Анотація до книги "Атлас анатомії людини. В 4-х томах. Том 3. Вчення про судинах і лімфоїдних органах "

 

У третьому томі розглядаються вчення про серцево-судинної системи та лімфоїдні органи. У книзі докладно представлені будова серця, судини малого та великого кола кровообігу, лімфатичні вузли і судини, селезінка; наводяться відомості про їх розвитку і вікові особливості. Текст ілюстровано оригінальними малюнками, фотографіями препаратів і рентгенограмами. Усі анатомічні терміни подані у відповідності з Міжнародною анатомічною термінологією. Призначається для студентів медичних Вузів і фахівців різного медичного профілю.

 

Анотація до книги "Атлас анатомії людини. В 4-х томах. Том 4. Вчення про нервову систему і органи чуття"

 

У четвертому томі докладно розглядаються будова, топографія, функції та вікові особливості центральної та периферичної нервової системи, а також органи чуття. Текст ілюстровано оригінальними малюнками, фотографіями препаратів і рентгенограмами. Анатомічні терміни подані у відповідності з Міжнародною анатомічною термінологією. Призначається для студентів медичних вузів і фахівців різного медичного профілю.


Анотація

Атлас анатомії Синельникова в 4-х т. т

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника