Впевненість у собі і ораторська майстерність

Паперова книга
12202
Впевненість у собі і ораторська майстерність - фото 1
180
12 людей

Все про “Впевненість у собі і ораторська майстерність”

Від видавця

Вміння красиво і професійно говорити необхідно не тільки артистам, кожен день ми стикаємося з звичайними ситуаціями, в яких нам потрібно проявити себе як харизматичний оратор: пройти співбесіду, провести переговори, продати товар, виступити з доповіддю, навіть справити враження на першому побаченні важливо.

А адже стати професійним спікером може абсолютно кожен! Перед вами сама корисна книга про публічних виступах, в якій є всі базові навички, щоб зробити з вас Стіва Джобса, а то і краще. У кожній главі максимум корисної інформації, поради-вправи і завдання, і найсильніша мотивація для їх виконання від Іцхака Пінтосевича. А найкраща новина те, що, виконуючи всі рекомендації вже через 30 днів ви зможете надихнути, переконати, зачарувати, захопити словом кого завгодно і де завгодно. З цією книгою ви зможете легко і впевнено виступити перед однією людиною, так і перед тисячною аудиторією. Крім того, з кожним виступом ви будете розвивати одне з найголовніших якостей успішної людини — впевненість у собі. Адже якщо людина впевнена в собі, йому легко виступати перед будь-якою аудиторією. І навпаки, якщо людині легко виступати, значить, він упевнений в собі!

Обидва ці навички потрібні людині, яка має будь-професійний рівень, бути реалізованим і досягати успіху в будь-яких сферах життя.

Анотація

Впевненість у собі і ораторська майстерність

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника