Думки по-крупному і не гальмуй!

Паперова книга
11944
Думки по-крупному і не гальмуй! - фото 1
11.04
550
35 людей

Все про “Думки по-крупному і не гальмуй!”

Від видавця

Про що ця книга


Зірки шоу-бізнесу, мільярдери, видатні спортсмени - чи є у успішних людей спільні риси, які вирізняють їх з натовпу? Як досягти успіху в масштабах, які вам і не снилися, а головне, чи існує рецепт, якому треба слідувати, щоб досягти успіху?


Мільярдер і глава імперії "Трамп" Дональд Трамп на всі питання відповідає: так! Бути чесним; ніколи не здаватися; бути собою і не дозволяти іншим визначати, як тобі жити; "полонених не брати"; мислити по-крупному. У цій книзі - безліч реальних історій, які підтверджують ці мотиваційні принципи.

 

Для кого ця книга


Для людей, зайнятих у сфері бізнесу, а також для всіх, хто хоче навчитися мислити масштабно і ставити грандіозні цілі.

 

Чому ми вирішили видати цю книгу


Це одна з кращих книг американського мільярдера, президента великої будівельної компанії Дональда Трампа, написана ним у співавторстві з президентом і засновником компанії Learning Annex Біллом Занкером. Трамп автор півтора десятків книг, що стали бестселерами, які продаються мільйонними тиражами і перекладені майже на всі мови. Цінність "Думки по-крупному" не тільки в радах по бізнесу від найбагатших людей в світі, що володіють колосальною харизмою, але і у простої життєвої мудрості.

 

Фішки книги


Це щира, правдива книга з шаленою енергетикою.

Анотація

Думки по-крупному і не гальмуй!

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника