Здорові звички. Дієта доктора Іонової 11854

Паперова книга
11854
Здорові звички. Дієта доктора Іонової - фото 1
350
33 людини

Все про “Здорові звички. Дієта доктора Іонової”

Від видавця

Про книги

Про те, як поступово, крок за кроком, з любов'ю і турботою про себе, змінити образ життя і досягти бажаного зовнішнього вигляду і ваги. Причому — назавжди! Це книга про те, як виробити і закріпити звички здорового способу життя; як вирішити питання схуднення не тільки через їжу, а ще через осмислення, переоцінку своєї поведінки і укладу життя.

Це програма змін на краще. За 12 тижнів ми виробляємо здорові звички, не тільки в їжі, але і в режимі дня, розподіл навантажень, заняттях спортом (або прогулянках), стаємо бадьорими, чіткіше, здоровіше.

Чому ми вирішили видати цю книгу

Тому що ми бажаємо всім нашим читачам — здоров'я! А ще тому, що ця книга — не про дієту. Вона — про нове життя, яку легко можна почати і за 12 тижнів отримати хороший результат.

Для кого ця книга

Для тих, хто усвідомив, що готовий до змін у своєму житті, для тих, хто готовий до розумних змін з користю для всього організму.

Фішка книги

Унікальна методика оздоровлення і зниження ваги Лідії Іонової. Ключовий принцип методики — поступове зміні харчових звичок. Корективи вносяться поетапно і дозовано: щось нове щотижня. У книзі є персональний щоденник, який можна вести, освоюючи програму «12 тижнів».

Від автора

Чому дієти не працюють? Тому що в свідомості людини його харчування ділиться на «дієту» і «просто їду». Одне змінює інше безкомпромісно, часом — у нелегкій боротьбі. Ця боротьба призводить до руйнування і фізичного, і психічного здоров'я людини.

Що ж робити?

Для себе і своїх клієнтів я давно відповіла на це питання — змінювати спосіб життя через формування нових харчових звичок. Тільки так можна зберігати стрункість, красу і здоров'я на довгі роки!

Чудово, що телебачення підхопило слідом за нами, дієтологами, словосполучення «харчові звички». І чудово, що люди думають, що їх варто міняти! Але як підняти штангу, якщо ніколи не порушував нічого важче ручки? Дуже просто — почати тренуватися.

Якщо зробити все і відразу, штанга в 120 кг (завищені цілі) можуть позбавити впевненості в своїх силах назавжди. І тоді мета залишиться лише мрією. Саме тому я пропоную міняти звички поступово, крок за кроком. Це просто, можливо, зміцнює віру у власні сили.

Про автора

Лідія Іонова — відомий російський лікар-дієтолог, автор власної методики схуднення. Постійний консультант програм Першого каналу, телеканалів Росія, НТВ, РенТВ, ТВЦ, а також радіостанцій і багатьох журналів.

Лідія закінчила кілька медичних Вузів, працювала кардіологом в Кардіологічному Центрі РАМН, дієтологом у фітнес-клубах Москви. У 2002 році заснувала власну «Клініки доктора Іонової». За цей час метод Лідії Іонової допоміг тисячам людей стати здоровішими і стрункішою.

Лідія — автор книг «Здорові рецепти доктора Іонової» і «Здорові звички. Дієта доктора Іонової». В основі методу — виявлення причин, які призвели до надмірної ваги, і вже потім складання персональної програми для кожної окремої людини. Схуднення за допомогою «тортур» — тортур голодуванням, тренажерним залом і тортурами під назвою «я не їм після шостої» — це не дуже далекоглядна стратегія, вважає доктор Іонова. Дієта доктора Іонової не передбачає виснажливих і безглуздих обмежень, а базується на здоровому глузді і здорових продуктах харчування.

Журнал Forbes назвав Лідію одним з найбільш затребуваних московських дієтологів.

Анотація

Здорові звички. Дієта доктора Іонової

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Інтервальне голодування
194274
Джейсон ФанґІв МаєрМеґан Рамос
228 ₴240 ₴
Работа без лишних калорий. Как не набирать вес в офисе
81400
Кен ЛойдСтейси Лора Лойд
296 ₴370 ₴
Дієтологічні дурниці. Повалення міфів
123903
Семен ЛавриненкоАнастасия Пономаренко
344 ₴430 ₴
Xарчування під час лікування розладів харчової поведінки. Довідник лікаря
263673
Марша ХеррінМарія Ларкін
744 ₴800 ₴
Дієтологія. 5-е изд.
46448
Андрей Барановский
3'100 ₴