Феноменальна пам'ять. Методи запам'ятовування інформації 11844

Паперова книга
11844
Феноменальна память. Методи запамятовування інформації - фото 1
330
6 людей

Все про “Феноменальна пам'ять. Методи запам'ятовування інформації”

Від видавця

Про що книга «Феноменальна пам'ять: Методи запам'ятовування інформації»

Наукою доведено: наша пам'ять підвладна тренуванні ще більшою мірою, ніж наші м'язи. Якщо ви часто забуваєте, значить ваша пам'ять просто не натренована. І це легко виправити за допомогою книги Станіслава Матвєєва, рекордсмена Росії по запам'ятовуванню. Він випробував на собі всі відомі прийоми мнемотехніки, відібрав найефективніші і тепер ділиться своїми знаннями з читачами.

Для кого ця книга

Ця книга прийде на допомогу всім, хто втомився записувати важливу інформацію, а потім забувати, навіщо і куди її записав; а також всім тим, хто хоче ефективніше використовувати можливості своєї пам'яті.

Чому книга «Феноменальна пам'ять: Методи запам'ятовування інформації» гідна прочитання

  • Автор – практик, і написав максимально практичне керівництво: все описане в ньому можна (і потрібно!) відразу ж почати застосовувати в повсякденному житті.
  • Складні прийоми мнемотехніки викладені в популярній формі на численних прикладах;
  • Книга містить прекрасні ілюстрації;
  • Прочитавши цю книгу і почавши тренувати свою пам'ять, ви будете з легкістю запам'ятовувати: багатосторінкові доповіді та презентації, паролі, PIN-коди, імена, номери телефонів, іноземні слова, вірші, історичні дати і багато іншого, завдяки чому зможете набагато ефективніше розпоряджатися своїм часом і встигати більше.

Про автора

Станіслав Матвєєв — експерт в області розвитку пам'яті, тренер, автор курсів з розвитку здібностей і швидкому запам'ятовуванню. Запам'ятав 8332 знака після коми в числі ?. Це досягнення внесено в розділ «Феноменальна пам'ять» Книги рекордів Росії.

Анотація

Феноменальна пам'ять. Методи запам'ятовування інформації

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари