Rework. Бізнес без забобонів 11690

Паперова книга
11690
Rework. Бізнес без забобонів - фото 1
456
10 людей

Все про “Rework. Бізнес без забобонів”

Від видавця

Про книги

Про те, як почати свій бізнес. Якщо хочете – паралельно з основною роботою. І про те, як удосконалити ваш наявний бізнес, а точніше – ваші погляди на нього. З тим, щоб знайти небачену раніше ступінь свободи.

Про те, який оптимальний розмір компанії, навіщо їй зростати, що і як потрібно насправді планувати і потрібно вчитися на помилках. І про багато іншого, знайомому і несподіване.

Книга написана практиками. Джейсон Фрайд та Девід Хайнемайєр Хенссон – вельми успішні інтернет-підприємці, які заснували легендарну 37signals. Компанію з 14 співробітників, продуктами якої користуються більше трьох мільйонів чоловік по всьому світу!

Читається на одному диханні. Розсіює всі сумніви на дальніх підступах. Надихає. Збиває з пантелику. Виводить із зони комфорту. І дає корисну практичну базу.

Ви і не підозрювали, що бізнес може бути ТАКИМ.

«Наскрібши по поверхні, і ви з'ясуєте, що мешканці «реального світу» наповнені песимізмом і відчаєм. Гірше того, вони хочуть і інших затягнути в свою могилу. Якщо ви сповнені надій та амбіцій, вони постараються переконати вас, що реалізувати ваші ідеї неможливо. Вони скажуть, що ви даремно витрачаєте свій час. Не вірте їм. Такий світ може бути реальним для них, але це не означає, що ви повинні жити в ньому».

Чому ми вирішили видати цю книгу

Тому що це сенсація в світі бізнес-книг.

На Аmazon.com Rework займає перше місце відразу в трьох номінаціях: книги по менеджменту, книги з управління бізнесом і книги по підприємництву. І двадцять восьме місце в загальному заліку за всю історію порталу.

А їй лише місяць!

Для кого ця книга

«Це незвичайна ділова книга, призначена для незвичайних людей.

Для досвідчених підприємців, пробивних бізнесменів класу «А». Людей, які відчувають, що були народжені для того, щоб створювати, очолювати і завойовувати.

Для власників малого бізнесу. Вони, можливо, не відносяться до класу «А», але їх бізнес знаходиться у центрі їх життя. Вони знаходяться в пошуку конкурентних переваг, які допоможуть їм робити більше, працювати ефективніше і задати жару іншим.

Вона і для тих людей, які занурені в свою основну роботу, але завжди мріяли зробити який-небудь власний проект. А може бути, їм подобається те, чим вони займаються, але не подобається їх начальник. А може бути, їм просто нудно. Їм хочеться займатися тим, що вони люблять і отримувати за це гроші.

Нарешті, вона для всіх тих, хто ніколи не замислювався про те, щоб самостійно створювати бізнес. Може бути, вони не думають, що створені для цього. Або, можливо, не впевнені, що у них достатньо грошей, часу або впевненості, щоб у всьому розібратися. А може бути, вони просто бояться ризикувати. Так чи інакше, ця книга і для них теж».

Від авторів

Сьогодні кожен може займатися бізнесом.

Недосяжні раніше інструменти легко доступні, дорогою технологією можна скористатися, заплативши пару доларів або взагалі безкоштовно. Одна людина здатна виконувати роботу двох, трьох, а в деяких випадках і цілого відділу.

Вам не потрібно працювати 100 годин в тиждень - 40 годин достатньо.

- Вам не потрібно витрачати свої заощадження, або брати на себе надмірні ризики.

Вам навіть не потрібен офіс. Сьогодні ви можете працювати з дому, або взаємодіяти з людьми, з якими ви ніколи не зустрічалися, і які живуть в тисячах кілометрів від вас.

Час Rework. Давайте почнемо.

Анотація

Rework. Бізнес без забобонів

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Athletic CEOs: Leadership in Turbulent Times
190913
Stanislav ShekshniaVeronika ZagievaAle
1'900 ₴
Принципи інвестицій, 4-е видання
32811
Цви БодиАлекс КейнАлан Маркус
1'900 ₴
The Standard for Program Management
63047
Project Management Institute
2'000 ₴
Аналіз цінних паперів
32783
Бенджамин ГрэхемДэвид Додд
2'100 ₴
Practical Fraud Prevention. Fraud and AML Analytics for Fintech and eCommerce, Using SQL and Python
197700
Gilit SaportaShoshana Maraney
2'100 ₴
Cloud Without Compromise. Hybrid Cloud for the Enterprise. 1st Ed.
244745
Paul Zikopoulos, Christopher D. Bienko, Chris Backer
2'100 ₴
Корпоративные финансы. Том 1. 11-е издание
134863
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Корпоративные финансы. Том 2. 11-е издание
138506
Стивен РоссРэндолф УэстерфилдДжеффри ДжаффиБредфорд Джордан
2'255 ₴
Планування та експлуатація промислових підприємств. Робочі методики для адаптивних, інтегрованих і енергозберігаючих заводів
123915
Эгон МюллерМихаэль Шенк ШенкЗигфрид Вирт
3'330 ₴