Позитивна ірраціональність. Як отримувати вигоду зі своїх нелогічних вчинків 11658

Паперова книга
11658
Позитивна ірраціональність. Як отримувати вигоду зі своїх нелогічних вчинків - фото 1
550
3 людини

Все про “Позитивна ірраціональність. Як отримувати вигоду зі своїх нелогічних вчинків”

Від видавця

Коли ми починаємо краще розуміти, що ж насправді керує нашою поведінкою, а що відводить нас в сторону (будь то ділові рішення, пов'язані з винагородою чи мотивацією, або особисті питання, пов'язані з пошуком щастя або партнера), ми краще контролюємо наші гроші, зв'язки, ресурси, безпека і здоров'я. 

*** 

Якщо ми зрозуміємо, яким чином діємо насправді, то зможемо з більшою ступенем готовності вивчати власні упередження, краще розібратися в тому, яким чином вони впливають на нас, а отже, зможемо приймати кращі рішення.

Про що книга

Ця книга — захоплююча дослідження Дена Аріелі, експерта в області поведінкової економіки і автора бестселера «Передбачувана ірраціональність», про несподівану користь нелогічних вчинків на роботі і в особистому житті. Чому високі бонуси не мотивують і що насправді змушує нас добре працювати? Чому ми схильні переоцінювати те, що робимо? Як ми адаптуємося до нових умов і звикаємо до окремих речей? Чому нам так важливо помститися кривдникові у що б то не стало? Які методи пошуку партнера через інтернет працюють? Ця книга для тих, хто хоче дізнатися більше про приховані сили, які визначають нашу поведінку, і навчитися приймати кращі рішення. 

Чому книга гідна прочитання

  • Заснована на багаторічних психологічних експериментах і дослідженнях.
  • Допоможе вивчити природу нелогічних вчинків і навчить корисним хитрощів.
  • Ви дізнаєтесь про структуру щастя, про зв'язок задоволення з покупками і пережитими відчуттями, про психологічні аспекти болю (і як її легше пережити), про те, чому в світі романтичних відносин логіка не діє, і багато іншого.

Хто автор

Ден Аріелі — ізраїльсько-американський економіст, професор психології і поведінкової економіки.Викладає в Університеті Дьюка (США) і є засновником Центру ретроспективних досліджень. Спікер ТЕD.

Анотація

Позитивна ірраціональність. Як отримувати вигоду зі своїх нелогічних вчинків

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника