Залізна людина є в кожному. Від крісла бізнес-класу до Ironman 11616

Паперова книга
11616
Залізна людина є в кожному. Від крісла бізнес-класу до Ironman - фото 1
392490 ₴
19 людей
Купити

Все про “Залізна людина є в кожному. Від крісла бізнес-класу до Ironman”

Від видавця

Про книги

Вам не здавалося іноді, що ви вже не можете вирватися із замкнутого кола «робота — дім», що жертвуєте заради роботи занадто багатьом і що ваш соціум поступово звужується? Чи Не відчуваєте ви, що заплываете жиром — фізичним і ментальним?

Ви можете все змінити. Так само, як це зробив 45-річний Джон Кэллос, колишній банківський топ-менеджер. Спочатку він всього лише хотів схуднути зі своїх 100 з гаком кілограмів до 80. Але сама по собі ця мета досить тьмяна, і у нього не виходило. Тоді він для азарту вирішив брати участь у місцевих змаганнях по спринт-триатлону (для чого в ході тренувань і довелося схуднути, і змінити режим, і переінакшити схему живлення, і накачати м'язи). А далі... далі він замахнувся на Ironman, виснажливу триатлонную гонку на 140,6 миль (майже 226 км), що включає заплив на 2,4 милі (3,8 км), велопробіг на 112 миль (180 км) і марафон на 26,2 милі (42 км 195 м).

Ті, хто фінішував до закінчення 17-годинного строку, отримують титул «Залізна людина». Але головне — в кінці шляху знаходять нових себе: азартних, упертих, сильних, зібраних, безстрашних, готових підкорювати нові вершини.

Хочете випробувати себе і влитися в ряди цих людей?

Для кого ця книга

  • Для тих, хто колись займався спортом і хоче повернути себе до активного життя
  • Для тих, кому цікаво ставити собі високі цілі і досягати їх.
  • Для тих, хто хоче зійти з наїждженої життєвої колії і впустити в своє життя щось нове і захоплююче.

Від автора

Є люди-трудоголіки: вся їх життя підпорядковане роботі, вони розриваються на частини, намагаючись одночасно виконувати масу термінових справ, планів і проектів і при цьому зберігати нормальні відносини в сім'ї.

Більшість таких людей перебуває у стані постійного стресу. Вони порушують дані собі обіцянки і, обділяючи увагою друзів і близьких і недбало ставлячись до власного здоров'я, обтяжуються почуттям провини і сорому. Все, крім роботи, відкладається на потім: занадто сильна ілюзія, що «коли-небудь я зможу зупинитися, зайнятися собою, налагодити стосунки в сім'ї і почати тренувати малу бейсбольну лігу».

Колись і я заспокоював себе таким чином.

Я прекрасно розумію страхи, надії, почуття провини таких людей. Знаю, що вони і далі будуть слідувати по шляху невгамовних обіцянок і нездійснених надій — до тих пір, поки світ навколо не почне валитися. Тільки це може змусити їх переглянути пріоритети і почати діяти, але поки в їх життя не станеться серйозний перелом — зміна роботи, розлучення або різке погіршення здоров'я, — вони так і будуть приносити себе в жертву і збирати стрес, страждаючи докорами сумління і втрачаючи поваги до себе.

Саме цим людям — насамперед керівників компаній і менеджерів середньої ланки, яких я так добре знаю, з якими працював і надалі буду працювати, — я присвячую цю книгу, де розповідаю про своєму важкому шляху до тріатлону.

Про автора

Джон Кэллос — президент консалтингової фірми IdeaBridge. Джон дає консультації по підвищенню ефективності роботи, влаштовує виїзні семінари по стратегічному плануванню, тренує представників керівної ланки і т. п. Читає лекції на тему керівництва, особистісного зростання, організаційної ефективності, а також стратегій зростання корпорацій. Раніше працював у банківській сфері.

Випускник Університету Південної Каліфорнії, Джон в юності активно займався бігом, легкою атлетикою, футболом. Після тривалої перерви вже в зрілому віці захопився тріатлоном. На базі отриманого досвіду була написана книга Iron Ambition.

Сім'я Кэллос живе в Лонг-Біч, Каліфорнія.

Анотація

Залізна людина є в кожному. Від крісла бізнес-класу до Ironman

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Масаж дорослих і дітей: навчальний посібник / П.Б. Єфіменко, О.П. Каніщева, О.В. Свєрчкова
255418
П.Б. ЄфіменкоО.П. КаніщеваО.В. Свєрчкова
420 ₴
Фітнес після 40: У прекрасній формі в будь-якому віці
46549
Вонда Райт, Рут Винтер
344 ₴430 ₴
Рослинний парадокс. Кулінарна книга
111806
Стівен Р. Гандрі
409 ₴430 ₴
9 місяців щастя. Посібник для вагітних (доповнене й оновлене видання)
236535
Олена Березовська
409 ₴430 ₴
Вальс гормонов. Вес, сон, секс, красота и здоровье как по нотам
88367
Зубарева Наталья
418 ₴440 ₴
Ледачі живуть довше. Як правильно розподіляти життєву енергію
116520
Петер АкстМихаэла Акст-Гадерманн
360 ₴450 ₴
Їж, Пий, Худни
87638
Наталія Самойленко
405 ₴460 ₴
Психология тела
159332
Александр Лоуэн
490 ₴
Книга зожника. Физкультура, питание и здравый смысл
128783
Максим КудеровЮлия КудероваАлександр Максименко
416 ₴520 ₴
Его величество тестостерон. Путеводитель по жизни полной сил
186447
Эдуард БезугловГеоргий МсхалаяАртемий Лазарев
520 ₴
Ідеальне тіло за 20 хвилин
36871
Бретт Хебел
530 ₴