Початок життя вашої дитини

Паперова книга
11019
Початок життя вашої дитини - фото 1
220
3 людини

Все про “Початок життя вашої дитини”

Від видавця

Бестселер доктора Комаровського! Доступна та захоплююча книга, що витримала понад 20 перевидань. Книга доповнена новим розділом про підгузки та статтями на актуальні для батьків теми. Прийняти правильні рішення в питаннях догляду за дитиною на самому складному етапі його життя допоможе це керівництво.Прості рекомендації і поради не тільки дозволять виростиш здорового малюка, але і збережуть нервову систему мам, тат, бабусь і дідусів.

 

100% дорослих знають, як робити дітей, але 99,9% не знають, що потім з дітьми робити. Якщо Ви не хочете потрапити у більшість необізнаних батьків, тоді Ви повинні обзавестися книгою «Початок життя вашої дитини», написаної відомим доктором Комаровським.


Який найважчий період у вихованні карапуза? Правильно, перший рік його життя. І для більшості батьків саме перший рік стає справжнім випробуванням на міцність. Так, більшість відповідальних батьків ретельно готуються до появи малюка в сім'ї. Однак, реальність виявляється набагато більш непередбачуваною, ніж мами і тата це уявляють під час вагітності.

ВСЕ НЕ ТАК СКЛАДНО, ЯК ВИ ДУМАЛИ
Щоб не виявитися безпорадними у перший же день народження Вашого малюка створена книга «Початок життя вашої дитини». Усередині Ви знайдете всю необхідну інформацію по тим головним питанням, що необхідно знати відразу після народження дитини.


Крім правильного догляду після народження, у книзі представлені корисні поради стосуються вагітності. Автор відповідає на популярні питання як: Коли краще завагітніти? Що при цьому їсти і пити? Який одяг носити? А ще питання: Що робити з чоловіком? Що робити з собою? Що робити майбутньому татові?


Вагому частину книги становить догляд за малюком в перший рік його життя. Тут Ви знайдете поради по багатьом важливим питанням. Умови дитячої кімнати, правильне годування, водні процедури, причини плачу, хвороби і як їх правильно лікувати.


1000 І 1 ПИТАННЯ ПО ДОГЛЯДУ ЗА МАЛЮКОМ
Завдяки книзі «Початок життя вашої дитини» Вам не знадобиться запасатися багатотомними енциклопедіями по догляду за дитиною. Одна книжка, і в ній стільки корисної, найголовніше потрібної інформації для Вас, батьки.


У книзі є докладний зміст, в якому при необхідності легко знайти що цікавить Вас питання. Доктор Комаровський, незважаючи на те, що професійний лікар-педіатр, пише просто і доступно.
Крім батьків, у книзі є розділи, присвячені бабусям і дідусям. Адже це найбільш близькі для дитини члени сім'ї, відразу за батьками.


Книга закликає батьків вести спільну роботу з лікарями-педіатрами. Адже здоров'я маляти в основному залежить від тих близьких людей, які піклуються про нього вдома. Тому варто прислухатися до порад автора, і налагодити контакт та взаємодію з лікарем-педіатром.


Щоб бути у всеозброєнні під час вагітності і в перший рік, замовте «Початок життя вашої дитини» і ні про що не турбуйтеся. Нехай перший рік Вашого малюка буде не найважчим, а самим цікавим і хвилюючим!

Анотація

Початок життя вашої дитини

Рецензії

0

Всі характеристики

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника