Принципи корпоративних фінансів

Паперова книга
38456
Принципи корпоративних фінансів - фото 1
3'885

Все про “Принципи корпоративних фінансів”

Від видавця

Перед вами загальновизнаний і цінується фахівцями підручник з теорії і практики фінансів у сучасній економіці: ось вже більше десяти років, від видання до видання, він служить базовим навчальним та практичним посібником з фінансового менеджменту в США, а з деяких пір - і в об'єднаній Європі. У нашій країні це 2-е видання (переклад з 7-го міжнародного видання).


Підручник містить повну концептуальну базу фінансів, включаючи такі ключові поняття, як грошовий потік, теперішня вартість, витрати на залучення капіталу, ризик, з викладенням смислових і кількісних зв'язків між ними, методів розрахунку відповідних показників, моделей вартісної оцінки. Крім того, тут докладно описуються принципи і механізм функціонування фінансових ринків (і внутрішніх і міжнародних), а також різного роду інвестиційні інструменти, в тому числі похідні (опціони, варранти, конвертовані папери). Одне з головних достоїнств підручника - послідовне і наочне додаток теоретичних викладок до повсякденного фінансовій практиці: оцінці поточної діяльності, аналізу інвестиційних проектів, вибору джерел фінансування, бюджетного планування, управління ризиками, визначення короткострокової потреби в грошах, прийняття фінансових рішень в умовах змін. Матеріал побудований таким чином, щоб практикуючий фінансовий менеджер міг скористатися книгою для вирішення конкретних завдань. Людині з браком практичного досвіду книга дозволяє знайти основи навичок фінансового менеджменту завдяки великій кількості допоміжних ілюстративних прикладів і наявності завдань для самоперевірки.

 

Книга призначена для студентів і викладачів фінансових дисциплін, для фінансових менеджерів в будь-якій сфері й на будь-якому рівні бізнесу, а також для всіх тих, хто займається фінансами в держустановах.

Анотація

Принципи корпоративних фінансів

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника