Про компанію

Інтернет-магазин професійної книги BALKA-BOOK!

Шановні покупці! Наш книжковий інтернет-магазин був створений в 2004 році, і сьогодні є одним з найстаріших книжкових інтернет-магазинів в Україні. Ми не торгуємо всім: ми торгуємо – кращим! Якщо Ви не знайшли у нас актуальну книги на комп'ютерну або технічну тематику – замовте її, і ми привеземо Вам це видання під замовлення!


5 причин купувати у нас:


• Кращий в Україні вибір комп'ютерної літератури: все для програмістів, веб-майстрів, дизайнерів, інтернет-маркетологів, менеджерів проектів, тестувальників, і всіх, хто зайнятий у сфері IT-технологіями або цікавиться ним. 


Великий асортимент книг по електроніці, електротехніці, енергетиці,  мікроконтролерів, климатехнике, довідники, підручники, монографії
Для новачків і професіоналів, від самовчителів до книг вузькоспеціалізованої тематики, бестселери, новинки українського книжкового ринку та найсвіжіші перекладні видання.


• Наші ціни – одні з найнижчих по Україні, завдяки гнучкій ціновій політиці і налагодженим каналам постачання  від видавців. Ми давно працюємо на цьому ринку, розвиваємося разом з ним і прагнемо стати ще краще, доступнішими і привабливішими для Вас, наших клієнтів.


• Пошук та доставка книг під замовлення . Ми приймаємо і обробляємо замовлення не тільки на наявний асортимент, але і на книги, що готуються до видання, що вийшли малим тиражем, і будь-яку необхідну вам літературу.


• Прийом платежів онлайн . Прямо зі свого будинку ви можете не тільки вибрати і замовити, але і сплатити будь-яку книгу в нашому інтернет-магазині. 


• Доставка книг в будь-яку географічну точку – можливості доставки нашим інтернет-магазином книг будь-якого вашого замовлення обмежені тільки можливостями українських і міжнародних поштових та кур'єрських служб. Слідкуйте за нашими акціями безкоштовної доставки, а також за іншими акціями та пропозиціями.  

 


Наші досягнення



З повагою інтернет магазин BALKA-BOOK