Цифрова схемотехніка та архітектура комп'ютера 40503

Паперова книга
40503
Цифрова схемотехніка та архітектура компютера - фото 1
2'400
18 людей
Купити

Все про “Цифрова схемотехніка та архітектура комп'ютера”

Від видавця

Це додатковий тираж книги з доданим Предметним покажчиком, надрукований чорним та синім кольором як оригінальне американське видання! 
У книзі «Цифрова схемотехніка та архітектура комп'ютера» представлений унікальний і сучасний підхід до розробки цифрових пристроїв. Харріс та Харріс починають з цифрових логічних елементів, переходять до розробки комбінаційних і послідовних схем, а потім використовують ці базові блоки як основу для самого складного: проектування цього процесора MIPS. По всьому тексту наводяться приклади мовами SystemVerilog та VHDL, що ілюструють методи і способи проектування схем з допомогою САПР. Вивчивши цю книгу, читачі зможуть розробити свій власний мікропроцесор і отримають повне розуміння того, як він працює. Харріс та Харріс об'єднали привабливий і гумористичний стиль викладу з розвиненим практичним підходом до розробки цифрових пристроїв.
В друге видання увійшли нові матеріали про системи вводу/виводу стосовно процесорів загального призначення як для ПК, так і для мікроконтролерів, що зустрічаються практично скрізь. Нове видання містить практичні приклади інтерфейсів периферійних пристроїв з застосуванням RS232, SPI, управління двигунами, переривань, бездротового зв'язку і аналого-цифрового перетворення. Представлено високорівневе опис інтерфейсів вводу / виводу ПК, включаючи USB, SDRAM, WiFi, PCI Express та інші. Крім цього додані матеріали про програмування й приклади коду SystemVerilog (замінює Verilog) поряд з VHDL, а також додаткові вправи і новий додаток з програмування на C, що розкриває зв'язок між програмуванням і архітектурою процесора.

Особливості видання:
  • охоплює основи розробки цифрових пристроїв і розширює навички проектування до розробки мікропроцесора MIPS;
  • текст включені приклади, поліпшують розуміння і запам'ятовування ключових концепцій і методів;
  • приклади розробки цифрових систем представлені як VHDL, так і на SystemVerilog (з оновленням до другого видання Verilog), причому лістинги розміщені поруч для зручності порівняння і виявлення переваг;
  • включена глава про програмування на C, не тільки дає необхідні основи мови, але і зміцнює зв'язок між програмуванням і архітектурою процесора;
  • на сайті книги є посилання на САПР для проектування FPGA компаній Altera та Mentor Graphics, лекційні слайди, лабораторні проекти і рішення вправ.

Анотація

Цифрова схемотехніка та архітектура комп'ютера

Рецензії

0

Всі характеристики

Товар входить до категорії

  • Самовивіз з відділень поштових операторів від 45 ₴ - 80 ₴
  • Доставка поштовими сервісами - тарифи перевізника
Схожі товари
Архітектура комп'ютера. 6-е изд.
11280
Таненбаум Э. С.Остин Т.
873 ₴900 ₴
Комп'ютерна архітектура. Кількісний підхід
37780
Джон Л. Хеннесси, Дэвид А. Паттерсон
1'090 ₴